Wij denken aan u.

Elke uitvaart is uniek

En dat willen we ook graag zo houden. Want iedereen is uniek en heeft andere wensen. Kinderen, ouderen, volwassenen, niemand is gelijk. Waar de een alles in het wit wil, wil de andere alles in het zwart. En waar die ander graag begraven wil worden, wil de ene gecremeerd worden en op een bijzondere plek worden uitgestrooid. Het kan allemaal. Wij respecteren uw wensen en de wensen van uw dierbaren.

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. In korte tijd moeten er veel keuzes gemaakt worden. Thuisopbaring, opbaren in een rouwcentrum of misschien wel een andere locatie? Begraven of cremeren? En wat voor vervoer? Deze en nog veel meer vragen worden al kort na het overlijden aan de nabestaanden gesteld. Een moment waarop de emotie vaak het sterkst is.

Het is belangrijk om in alle rust na te denken over alle mogelijkheden, en een weloverwogen keuze te maken. Een uitvaart vindt namelijk maar één keer plaats. Er is geen herhaling mogelijk, en dus alles moet in een keer goed zijn. Iedere persoon is anders, dus elke uitvaart zal ook anders zijn. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes zodat de uitvaart de sfeer krijgt die past bij u en uw dierbaren.

Leg uw wensen vast

Heeft uw wel eens nagedacht over wat u zou willen? Zou u begraven willen worden of gecremeerd? Waar zou uw uitvaart plaats moeten vinden? Wanneer u deze wensen vast heeft laten leggen, kunnen uw nabestaanden na uw overlijden bezig zijn met de rouwverwerking, terwijl wij er zorg voor dragen dat uw uitvaart plaats zal vinden zoals u dat gewild zou hebben.

Wij nemen graag samen met u uw wensen door. Tevens kunnen wij dan voor u een prijsopgave maken, zodat u weet waar u en uw nabestaanden aan toe zijn. Wij komen hiervoor graag bij u langs. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Goed verzekerd

De kosten van een uitvaart lopen al gauw op tot zo'n 4.000 - 7.000 euro. Hoe hoog de kosten zijn is natuurlijk afhankelijk van de keuzes die gemaakt worden, maar dat het om een relatief hoog bedrag gaat staat vast.

Wij helpen u graag bij de keuze voor een uitvaartverzekering. Zo komen uw dierbaren niet voor verrassingen te staan. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Het is ook goed om te weten dat u altijd door ons een uitvaart kunt laten verzorgen, ook wanneer er een uitvaartverzekering is afgesloten. U bent niet gebonden aan de uitvaartverzorger die de verzekeringsmaatschappij, zoals de DELA, voor u regelt.