Achter elke traan schuilt
een glimlach van herinnering...

Mooie locaties voor een mooi afscheid

Dankzij een aantal hulpmiddelen kan een thuisopbaring in principe altijd. Wij kunnen ook een opbaring verzorgen in ons rouwcentrum in Meijel of Ospel. In het rouwcentrum worden de rouwbezoeken in overleg met u afgesproken en kunt u in een sfeervolle omgeving afscheid nemen. De bezoeken worden professioneel begeleid met zorg en aandacht voor uw eigen wensen.

Thuis of niet?

Het kan prettig zijn om afscheid te nemen in de natuurlijke omgeving. Opbaren kan in bed of in een kist, net wat u het prettigste vindt. U bepaalt zelf wanneer u bij uw dierbare bent.

Soms is het echter niet mogelijk om uw dierbare thuis op te baren. Wij bieden dan in onze rouwcentra in Meijel en Ospel alle mogelijkheid om afscheid te nemen zoals u dat wenst.

Aula Tumulus

Wilt u geen afscheidsviering in de kerk, maar wel begraven? Of ziet u het niet zitten om een afscheidsviering in het crematorium te houden? Dan kunt u altijd afscheid nemen van uw dierbare in Aula Tumulus in Meijel.

In Aula Tumulus kunt u afscheid nemen zoals u dat wilt; u kunt de viering van begin tot eind zelf inrichten. Ook is er ruime gelegenheid voor een koffietafel zonder tijdsbeperkingen.